Over ons

Jouw (mentale) gezondheid

Bij Peakmood zien we de mens als geheel. Lichaam en geest hebben een positieve wisselwerking op gebied van gezondheid, maar bij verstoring van de balans: kan dit gezondheidsklachten als gevolg hebben of een verminderde kwaliteit van leven.

Aanvulling op een evenwichtige levensstijl

Jij kunt met je gedrag en keuzes invloed hebben op jouw mentale welzijn. Onderdeel van deze keuzes en gedrag is ook door te letten op inname van de juiste voedingstoffen. Peakmood supplementen kunnen hier in ondersteunen.

Als jij verantwoordelijkheid wil en kan nemen voor je mentale gezondheid en een evenwichtige levensstijl, dan kan Peakmood jou daar in ondersteunen. 


Peakmood

Peakmood is een kleinschalige webshop die werkt vanuit een passie om een bijdrage te kunnen leveren aan mentale gezondheid door middel van natuurlijke, kwalitatief goed supplementen. Deels via de eigen producten, deels via het aanbieden van kwalitatieve topmerken. De eigen producten worden samen met deskundigen op gebied van voeding en mentaal welzijn samengesteld. De supplementen worden met grote zorgvuldigheid en waarborg op kwaliteit samengesteld, bewaard en verzonden.

Peakmood is een in Nederland gevestigd bedrijf en onderdeel van Domusare B.V. (KVK 65381726).